Μετεξελίξεις ...

Τα ορφανά, άλυτα και σε συσσώρευση προβλήματα του δημοσίου ξεπουλιούνται στην πολύ χειρότερη ιδιωτική πρωτοβουλία που έχει παρασυρθεί εν τη γεννέση της σε ρόλους αρπαχτικού που λεηλατεί παράδοξα και ασύδοτα ότι μπορεί, χωρίς όρια, ευαισθησία για το αύριο, βλέπε περιβαλλοντολογικές κατάντιες του πλανήτη κλπ. Εύλογα αναρωτιέται κανείς μετά από όλο αυτό το ξεπεσμό και παρακμή του δημοσίου αν θα έχει νόημα ο κάθε φορολογούμενος να δίνει έστω και μία δραχμή σε αυτό το κράτος που στην ουσία αβασάνιστα κατασπαράζει τα παιδιά του ... !! όλοι εμείς οι υπόλοιποι απλά κάνουμε ζάπινγκ ως σιωπηλοί και παθητικοί παρατηρητές σε όλο αυτό το τραγελαφικό τραίνο της τρέλας στήνοντας πάρτι μόνο όταν παθαίνει κάτι κακό η κατσίκα του διπλανού μας ... Οι Τούρκοι και τα F16 μας μάραναν τη στιγμή που Έλληνας βγάζει μάτι Έλληνα σε καθημερινή βάση ... και φυσικά κανείς δεν σκέπτεται ή νοιάζεται για τα παιδιά, τη συνέχεια του παραδόξου δηλαδή, αφού οι λαμπερές βιτρίνες και κολόνιες της ψευδαίσθησης και εύκολης κατανάλωσης θαμπώνουν την λιγοστή κρίση που έχει απομείνει στην μεταλλαγμένη συνείδηση παραμορφώνοντας κάθε αξία και συναίσθημα.

λίγο ζοχαδιασμένη GPL ποίηση του παραλόγου έτσι μπας και ... όλα τα κακά ξεκινούν από την νοοτροπία: Η πάρτη μου, παράδοξο για ένα κοινωνικό ζώο όπως ο άνθρωπος, αφού η πάρτη μας επηρεάζεται άμεσα από την ομορφιά και υγεία των διπλανών μας και του περιβάλλοντος που ζούμε γενικότερα !!

Posted by alex ( Personal ) :: Permalink

AWMN & Συλλογικότης ...

Δεν υπάρχει λειτουργικό Δ.Σ. στις μέρες μας. Η ψήφος για πρόεδρο του ΑΜΔΑ είχε δοθεί στον Πλάτωνα, που μάλιστα θα μπορούσε να βοηθήσει στην συγκεκριμένη περίπτωση ως μηχανικός, μέλος του ΤΕΕ, και που ποτέ δεν μπόρεσε να προεδρεύσει λόγω εργασιακών υποχρεώσεων. ο Νικήτας είναι άξιος αλλά αναποτελεσματικός για one-man-show Δ.Σ. με υποβοήθηση κολλητών και κλίκας. τον χρεώνω που δεν ήταν χαλαρός και δεν είχε το θάρρος να καλέσει για ψήφο εμπιστοσύνης - θα την είχε κερδίσει αέρα - και να θέσει το θέμα του Δ.Σ. στην Γ.Σ. το πρόβλημα όμως δεν βρίσκεται στο Δ.Σ. αλλά σε όλους όσους αποτελούν και θεωρητικά στηρίζουν τον σύλλογο. Μακάρι πραγματικά να είχαμε πολύ περισσότερους Ngia, EE, dti, Spiroscus κλπ. να αναλάμβαναν περισσότερες ευθύνες, πρωτοβουλίες και δράση, να στήριζαν έτσι πιο καλά τις προσπάθειες και να ξεκουραζόντουσαν περισσότερο με βάρδιες.

Η εικόνα που έχω για τους βαστάζοντας τη σκυτάλη αυτό το καιρό και επαληθεύτηκε για μια ακόμη φορά χθες στη λέσχη, είναι κουρασμένα αν όχι καμμένα λιγοστά παλικάρια, που δεν μπαίνουν στον κόπο ή φοβούνται να ανανεώσουν ή εμπλουτίσουν το chain-of-command με σχετικά καλέσματα και που περνούν απλώς καλά τρώγοντας κανένα σουβλάκι, λίγο κουτσομπολιό και καμιά συνέντευξη τύπου σε κανάλι η καμιά επιτροπή. Το ίδιο έργο είχε παιχτεί και στην ΕΕΧΙ που στον βωμό της παρέας και ησυχίας αδρανοποιήθηκε τελείως η βάση του σωματείου, τα μέλη δηλαδή και το μπαλόνι ξεφούσκωσε σιγά σιγά ... Δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε καλύτερα, συνήθως μας βολεύει να βάζουμε άλλους να τρέχουν και εμείς να απολαμβάνουμε το αποτέλεσμα και να ασκούμε κρητική από τον καναπέ ... απλά περιγράφω μια κατάσταση και καλό είναι να γνωρίζουμε που πατάμε και να μη κάνουμε oversell της πραγματικότητας.

... και για να προλάβω τους ανθρώπους του προέδρου ... άρωμα αραχνών και απραξίας θα έλεγα και όχι εκλογών !!

Posted by alex ( AWMN ) :: Permalink