2006, όμορφα ήταν

... ή αλλιώς αποφάσισα να σταματήσω να μεγαλώνω, στα 40 και κάτι, καλά είναι ... για την ακρίβεια αποφάσισα να αρχίσω να μικραίνω, για μένα τα γράφω, να θυμάμαι αργότερα τι και πότε, από εδώ και πέρα σε όλες τις πλευρές και τα επίπεδα ... έφηβος στην ψυχή με ασημένια μαλλιά και άλλα νοσταλγικά σημάδια του χρόνου, αχ και να ήμουν ποιητής ... το όνειρό μου λίγο πριν φύγει το 2006 ... don't go ... για να δούμε !! Χρόνια πολλά σε όλους σε όποια διάσταση και αν είμαστε !! πάμε για καφέ στην Χριστουγενιάτικη Αθήνα !!

Posted by alex ( Personal ) :: Permalink

AWMN myNetwork

Το δίκτυο είναι σαν τη χήνα με τα χρυσά αυγά. Για να απολαμβάνουμε όλοι τα χρυσά αυγά θα πρέπει πρωτίστως να φροντίζουμε για την καλή υγεία της χήνας, του δικτύου στην δική μας περίπτωση. Κάθε νέος κόμβος κορμού και κάθε νέο link είναι ένα χρυσό αυγό για όλους εμάς που απολαμβάνουμε τα καλά και την ελευθερία του δικτύου. Όσο πυκνώνει το δίκτυο τόσο πιο εύκολα και φθηνά θα μπορούμε να πατάμε επάνω του. Τόσο η ταχύτητα και διαθεσιμότητά του θα μεγαλώνει και θα διασφαλίζεται με εναλλακτικές διαδρομές και πιο οικολογικά links.

Μια και οι παλιοί και καλοί κόμβοι γερνούν, και συχνά παύουν τη λειτουργία τους είναι σημαντικό να περνάει η σκυτάλη σε νέο αίμα με νέες ταρατσάδες και νέα πιο φρέσκα και πιθανόν καλύτερα links. Άρα κάθε κόμβος κορμού καλό είναι να βγάζει όσα περισσότερα links μπορεί και να βοηθάει γενικότερα στη δημιουργία νέων links. Μόνο αυτό θα κατοχυρώσει την υγεία, μακροζωία, εξάπλωση και χρησιμότητά του ελεύθερου και ανοικτού δικτύου.

Posted by alex ( AWMN ) :: Permalink