μήνυμα αισιοδοξίας #2

δεν υπάρχουν λιγότερο ή περισσότερο μοναχικοί άνθρωποι. Έχει να κάνει με τον βαθμό ψευδαίσθησης που ο κάθε ένας μας προτίθεται να διατηρεί σε αυτή τη διάσταση ύπαρξής. Δεν αναφέρομαι σε θέματα αντίληψης αφού πνεύμα και ψυχή είναι πολύ πιο περιεκτικά και πλούσια σε θρεπτικά ιχνοστοιχεία, συστατικά τα οποία κάτω από κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις μπορούν να δημιουργούν θεϊκές καταστάσεις που δεν χωρούν συνήθως σε ανθρώπινο νου !!

Μόλις είδα ένα θαύμα πάλι, στο κέντρο της Αθήνας, στον πορτοκαλο-γαλάζιο ουρανό όπου ετοιμάζεται να απλώσει τα αινιγματικά ταξιδιάρικα αστέρια της η νύχτα, αυτή την ειδική ώρα, που το πέρασμα του χρόνου παίρνει διαστάσεις χορού χρωμάτων, ένα πουλί, σα γεράκι νά 'ταν, να ανεβαίνει κατακόρυφα προς το ασημένιο φεγγάρι το οποίο ήταν ακριβώς από πάνω του, υπέρλαμπρα σίγουρο για την ομορφιά και αξία του – το φεγγάρι, και μετά από ώρα κάθετης γεωμετρικής ανάβασης να κάθεται απλά σε ένα σημείο σταθερά και κουνώντας τα φτερά του σαν βασιλική μέλισσα να ατενίζει αφυψηλού την παράδοξη πόλη. αυτή η στιγμή, που νικά τον χρόνο με ένα κομψό, αναπάντεχα ανάλαφρο αποτύπωμα στην αιωνιότητα, ίχνος αγαπητοί συνάνθρωποι, ε αυτή η παράσταση ναι είναι μαγική !! Ζηλεύω ίσως τους παλαιότερους που πίστευαν σε οιωνούς, εγώ απλά πιστεύω στα μικρά και απαρατήρητα πολλές φορές θαύματα της πονεμένης αλλά και αστείρευτα ερωτικής φύσης που μας φιλοξενεί υπομονετικά και αδιαμαρτύρητα.

Posted by alex ( Personal ) :: Permalink

μήνυμα αισιοδοξίας

με την πάροδο του χρόνου γίνεται όλο και πιο επιτατική η ανάγκη ανακάλυψης της μηχανής του χρόνου, ταξίδια στο παρελθόν, στο πλαίσιο κάθε πέρσι και καλύτερα ... πάω μια βόλτα στις γειτονιές του Πειραιά του '60 και επανέρχομαι ... !!

Posted by alex ( Personal ) :: Permalink

η κατάκτηση μιας ταράτσας

Θέλει ψυχραιμία το θέμα ... υπομονή και επιμονή. Η διαθέσιμη χαρτούρα που δείχνει ότι όλα είναι νόμιμα και ωραία βοηθάει ... όχι κόντρες, συνήθως είναι περισσότερο θέμα γοήτρου και όχι ουσίας - δεν θα βάλεις καμία κεραία πάνω ... !! Ο τρόπος και η προσέγγιση της ταράτσας είναι όπως η γυναίκα ... αν δεν το κάνεις σωστά θα φας σβουριχτή σφαλιάρα ... θέλει λεπτότητα το πράμα !! Καλές σχέσεις και με τρόπο στη ταράτσα μπαίνουν σιγά σιγά τα πιατάκια ... εκεί βοηθάει και το κομμάτι με τα embedded δες σχετικά στο forum. Το αισθητικό είναι επίσης σημαντικό !! Μια sexy κατασκευή είναι καλύτερη από την καλύβα του καραγκιόζη που πολλοί από μας βιαστικά δημιουργούμε προκειμένου να περάσουν άμεσα τα μεγαμπίτς ...

Posted by alex ( Personal ) :: Permalink

Αθήνα, ποδήλατο και ανοιξιάτικη ελπίδα

Ποδήλατο στην Αθήνα σήμερα με άλλους φίλους Αθηναίους, με το 25+ ετών εφηβικό ποδήλατο ... τόσο απερίγραπτα όμορφα ... το μήνυμα της εκδήλωσης: δεν έχουμε απομακρυνθεί τελικά και τόσο από τα χρόνια της αλήθειας και αγνότητας, απλά παραδινόμαστε με τη πάροδο του χρόνου όλο και πιο αβίαστα στην νωθρότητα ενός λυπηρά αποτυχημένου συστήματος ...

Posted by alex ( Personal ) :: Permalink