Τα ψέματα, το ήθος και η κοροϊδία.

Κάποιος πρέπει να γράψει κάτι. Καλό είναι να μην εστιάζουμε στα αρνητικά, οπότε θα το προσπαθήσω όσο γίνεται!

Πίσω από την κάλυψη του best effort και της φυσικής αδιαφορίας των περισσοτέρων, καταφέραμε να στραγγαλίσουμε μια προσπάθεια που είχε δυναμική να κάνει πάρα πολλά για πάρα πολλούς. Οι ευθύνες βαραίνουν όλους μας, αλλά θα εστιάσω σε όσους ανέλαβαν την ευθύνη φροντίδας και οργάνωσης του συλλόγου ζητώντας την ψήφο και στήριξη των πολλών.

Αυτούς που αβασάνιστα εισέπραξαν τον τίτλο και τις αρμοδιότητες του Δ.Σ. και των λοιπών οργάνων και που όχι μόνο δεν έκαναν όσα υποσχέθηκαν και δεσμεύθηκαν, αλλά με την στάση τους έβλαψαν την πορεία και ανάπτυξη αυτού το οχήματος που λέγεται σύλλογος.

Ως πότε σε αυτή τη χώρα δεν θα υπάρχουν ευθύνες για τις όποιες ασχήμιες συμβαίνουν; όσο αυτό συμβαίνει τόσο οι ασχήμιες θα συνεχίζονται και διαιωνίζονται! Ως πότε η ανικανότητα θα αλωνίζει ανενόχλητη σε θέσεις κλειδιά; Δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε το καλύτερο και το βέλτιστο;

Όχι δεν περιμένω κάτι άλλο, ούτε προεκλογικά είναι <-- πουλάει και βολεύει αυτή η στάμπα ειδικά στο επίπεδο καχυποψίας και δυσπιστίας που με την βοήθεια των ΜΜΕ έχουμε φτάσει σήμερα !! τα γράφω για να υπάρχει ένα αποτύπωμα για το αύριο. βλέπεις, κανείς άλλος δεν μπαίνει στον κόπο να γράψει κάτι σε αυτή την ενότητα μετά το κλείσιμο του VPN από την ACN. Τελικά αυτή η ποιότητα πάστας είμαστε οεο; Είναι αστείο ότι όποιος, κάποιος, εγώ, ο jolly, ο commando, ο dti παλιότερα, και όσοι τόλμησαν να αναρωτηθούν και ανακινήσουν με ανησυχίες και προβληματισμό λίγο τα νερά εισέπραξαν σαν δώρο την ταμπελίτσα του γραφικού από τους αβασάνιστους, όλους εμάς δηλαδή ...

δεν βαριέσαι, όλα θα φτιάξουν από μόνα τους, who cares !! απλά καλό θα ήταν όσοι αποφασίσουν και αυτή τη φορά να πάρουν την καρέκλα στο Δ.Σ. να έχουν φιλότιμο και πραγματικά να είναι έτοιμοι να παράξουν έργο. Καλύτερα μια κενή θέση παρά κοροϊδία !!

φυσικά και αναφέρομαι σε Vigor & B52 σαν τους πρωταθλητές της απραξίας στο απερχόμενο Δ.Σ. τον petzi με μια συνεχή κρίση ταυτότητας, τον NetTraptor που κατάφερε να επαναπροσδιορίσει τον όρο του One-man-show και τον socrates που περιμένει να δει να έρχονται καλύτερες μέρες χωρίς να αναρωτιέται ότι για όλη αυτή την κατρακύλα μπορεί να φταίει η στρατηγική και πολιτική του Δ.Σ. στο οποίο τυγχάνει να είναι μέλος.

Παίδες, τα κάνατε κάκα !! οι καινούργιοι καλό είναι να έχουν αντίκρισμα. Να έχουν βγάλει λινκ, να έχουν ματώσει στις ταράτσες, να έχουν βγάλει υπηρεσίες, να έχουν συνεισφέρει στην τεχνογνωσία, να τους αρέσει το άθλημα, να γράφουν στο φόρουμ, να μετέχουν στα του AWMN, να αποφεύγουν τις κλίκες κλπ. Καλό είναι η Ιστορία να λειτουργεί σαν δάσκαλος για να αποφεύγουμε τα λάθη του χθες.

Σας κούρασα ε; βλέπεις όταν μιλάμε για τον σύλλογο δεν θα έπρεπε να μιλάμε για κούραση, κούραση υπάρχει όταν περιμένεις στην ουρά προκειμένου να αγοράσεις το gagdet και να πας σπίτι μετά να παίξεις, ξεχαστείς και τα συναφή. Εδώ μιλάμε για τον Σύλλογο, σύλλογο, εδώ παίζουμε όλοι μαζί χέρι χέρι, δεν μοιράζουμε παροχές, οργανωνόμαστε και φτιάχνουμε ωραία πράγματα κλπ.

Καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ. ο σύλλογος χρειάζεται οργάνωση, συσπείρωση και έργα, ας ελπίσουμε οι υποψήφιοι να έχουν την διάθεση και την ικανότητα για τα παραπάνω, γιατί στην τελική το Δ.Σ. είναι μεγάλη ευθύνη και χρειάζονται να υπάρχουν από τους υποψηφίους οι σχετικές αυτές ικανότητες παράλληλα με όρεξη και συλλογικό πνεύμα !!

Posted by alex ( AWMN ) :: Permalink